Версія для друку
Новини

Увага! Штормове попередження!

Четвер, 20 квітня 2017 16:01

За даними  Українського  Гідрометцентру, на території області протягом 20-25 квітня  очікується сильний мокрий сніг, утворення снігового покрову, налипання мокрого снігу, посилення вітру до 15-20 м/с.


Такі погодні умови призведуть до погіршення видимості на дорогах, ускладнюватимуть роботу енергетиків, комунального господарства,  рух транспорту.
Зважаючи на синоптичний прогноз, управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації нагадує учасникам дорожнього руху, що за таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними,  не перевищувати швидкість, рухатись на безпечної дистанції з увімкненим ближнім світлом фар.  Автовласникам варто перевірити гальма, зовнішні світлові прилади, справність склоочисників, системи обігріву та охолодження, утриматись від поїздок на літній гумі. Не плануйте поїздок на далекі відстані, обмежте користування власним автотранспортом.
Нагадує, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, користуватися ременями безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та правил паркування.
Також звертаємось до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, пішоходам рекомендується використовувати світлоповертаючі елементи на одязі,
Просимо вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних.

За інформацією управління цивільного захисту населення облдержадміністрації

Прочитано 294 разів