Версія для друку
Новини

У міській раді пройшла 73-я сесія

Вівторок, 04 червня 2019 13:48

Сьогодні відбулося 73 засідання сесії міської ради. На порядок денний винесли близько ста питань.

На початку засідання міський голова Михайло Сімашкевич вручив Костянтину Агапову - переможцю міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств в рамках фестивалю "Битва в фортеці" - відзнаку "За заслуги перед міською громадою", подякувавши за популяризацію здорового способу життя і популяризацію міста в Україні та Світі.

Також було затверджено звіти комунальних підприємств про фінансово-господарську діяльність у 2018 році, розглянуто низку земельних питань, в тому силі щодо надання земельних ділянок учасникам бойових дій на Сході (відповідні проекти рішень були розглянуті і рекомендовані координаційною радою з соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, а також сімей загиблих учасників АТО та ООС).

Внесено й зміни до міського бюджету у зв’язку з необхідністю в співфінансуванні проекту капітального ремонту центрального стадіону, на який місто завдяки клопотанню народного депутата Володимира Мельниченка отримало з Фонду регіонального розвитку 3 млн грн. Тому було додатково довиділено з міського бюджету 350 тис. грн.

4748

Прочитано 227 разів