Версія для друку
Новини

Продовжила роботу група взаємопідтримки переселенців

Середа, 14 лютого 2018 12:03

13 лютого Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено першу цього року групу взаємопідтримки вимушених переселенців, які проживають у нашому місті. 

Перед присутніми виступила головний спеціаліст департаменту соціального захисту населення Тетяна Заянчуковська, яка надала інформацію щодо змін у нарахуванні державної соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам.
Спеціалісти Центру ознайомили присутніх з порядком впровадження та умовами участі переселенців у державній програмі кредитування на житло.
Після виступів спеціалістів державних установ відбулася презентація діяльності Кам’янець-Подільського міського осередку організації «Пласт», яку провела його голова Оксана Романович.
І, як завжди, учасники групи обмінялися думками та досвідом у вирішенні певних проблем, а також у довільному спілкуванні розповіли про новини, що стосуються внутрішньо переміщених осіб.
Для дітей волонтери Центру провели майстер-клас з виготовлення «валентинок» у техніці «квілінг».

Наступна група взаємопідтримки відбудеться у квітні.
Всіх бажаючих долучитись до роботи групи просимо слідкувати за оголошеннями у соціальній мережі «Facebook» на сторінці «Центр соціальних служб».
Контакти: телефони 91429, 067 2793088.

11

 

Прочитано 430 разів