Версія для друку
Новини

Провели 51-шу позачергову сесію міської ради

Середа, 14 лютого 2018 11:57

Сьогодні, 14 лютого, під час засідання позачергової сесії міської ради розглянули понад десять питань, центральним з яких було внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2018 рік.

Зокрема, розподілили 29 млн грн. (при потребі в 230 млн грн) на найбільш важливі проекти в основних галузях міста, а також на заробітні плати медикам, вчителям, службовцям, працівникам закладів культури.

Крім того, аби отримати з фонду регіонального розвитку 1 млн грн на реконструкцію приміщення міської поліклініки №1 на Івана Франка під розміщення лікувально-діагностичного центру та фізіотерапевтичного відділення, передбачили співфінансування на цю потребу в 100 тис. грн.
Також проголосували за доручення департаменту ЖКГ створити електронну чергу вулиць, які підлягають ремонту в 2018 році.
Розглянули звернення до вищих посадових осіб держави щодо стану виконання ЗУ "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб", яке перебуває на контролі в народного депутата Володимира Мельниченка. Підтримали реалізацію проекту "Безпека дорожнього руху в містах України". А також проголосували за створення тимчасової депутатської комісії з розгляду питань, які виникли в підприємців, котрі працюють на центральному ринку.

910

Прочитано 798 разів