Запитання до міської влади

БРДМ і погані дороги

Доброго дня.. звертаюсь до Вас від жителів вул.Карвасари та Об'єздної. За останій рік дуже сильно погіршилось дорожнє покриття. Цьому сприяють погодні умови та розважальні туристичні БРДМи. Десь на вихідних 18-19 травня 2019 року БРДМи зіпсували трав'яний покрив яким вкрита площадка перед Хрестовоздвиженською (Дерев'яною) церквою і тепер навіть немає де поставити машини прихожанам, тому що дуже великі розбиті ярки від коліс БРДМ - це по перше.
А по друге дуже зіпсований покрив на дорозі через ці БРДМ, вже на легковій машині не можливо їхати більше 5-7 км./год, і дані БРДМ "літають" по вулицях де ходять діти,люди похилого віку які неспроможні швидко відреагувати на даний ТЗ, а також в суху погоду дуже пильно . Просимо хоть трішечки звернути на Нас свою увагу і покращити дорогу і вирізати прилеглі до неї кущі які розрослись.
Запитання:
1.Коли заборонять рух БРДМ-ів через наші вулиці?
2.Коли буде почищена дорога на даних вулицях від заростів?
3. Коли буде хоча б якось відновлена дорога?  

1. Туристичні маршрути в м. Кам’янці-Подільському на транспортних засобах БРДМ-2 діють відповідно до схем, розроблених на основі рекомендацій НПП «Подільські Товтри» та Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації. Рух транспортних засобів проходить по дорогах загального користування, що відповідає чинному законодавству.
2. Для того, щоб провести будь-які роботи з розчистки та видалення зелених насаджень на території міста, необхідне письмове звернення мешканців, яке буде розглянуте комісією з обстеження стану зелених насаджень, в результаті чого буде прийняте відповідне рішення.
3. Відповідно до рішення виконавчого комітету від 17 травня 2018 року №513 «Про погодження туристичних маршрутів «Проекту-БРДМ-Тур», із внесеними змінами власник БРДМ-ів зобов’язаний здійснювати постійний контроль за станом дорожнього покриття по всій довжині маршруту, а у разі його пошкодження - невідкладно проводити ремонтні роботи. Власнику вже направлено листа вжити відповідних заходів щодо відновлення існуючого дорожнього покриття в найкоротші терміни.

Прочитано 191 разів

Сформувати запитання

Залишилося 1200 символів