Запитання до міської влади

Торгівля

Скажіть,будь ласка, скільки ще буде продовжуватись стихійна торгівля по вул.Князів Коріотовичів? Там немає можливості нормально пройти. В самісінькому центрі молодіжної столиці... Це що візитка міста. Продають з землі все що завгодно без будь-яких дозволів чи санітарних вимог. На що дивиться міська рада. Що поліція не взмозі розігнати торгівлю?

Згідно зі ст. 160 КУпАП, «торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під’їздах, скверах та в інших не встановлених місцях забороняється».
Відповідно до розпорядження міського голови від 04.06.2018 № 293-р «Про новий склад робочої групи з обстеження об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства, недопущення торгівлі у невстановлених місцях на території м. Кам’янця-Подільського», утворено робочу групу, до складу якої увійшли працівники виконавчого комітету, міського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, Управління Держпродспоживслужби у м. Кам’янці-Подільському, КП «Муніципальна інспекція» Кам’янець-Подільської міської ради.
Крім того, повідомляємо наступне, що 26.03.2019 року направлено листа до Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області з проханням вирішити питання в межах своїх повноважень.
Роз’яснювальна робота із торгівцями та покупцями, яка практично щоденно проводиться робочою групою у найбільшому місці стихійної торгівлі по вул. Кн. Коріатовичів, переконує далеко не всіх, але незважаючи на це робоча група продовжує виконання повноважень відповідно до розпорядження  міського  голови із заборони торгівлі у невстановлених місцях.

Прочитано 246 разів

Сформувати запитання

Залишилося 1200 символів